Japan 2015

Oj hej!
 
Nu var det ett väldans bra tag sedan jag skrev, vet inte varför. Har inte orkat skriva något överhuvetaget, eller lagt in nån bild eller något sånt.. Så har helt enkelt skippat det. 
 
Men nu på sista tiden har jag haft ganska fult upp eftersom jag försöker samla in pengar till ett världsläger i Japan 2015 med scouterna. Där kommer scouter från hela världen och är där två/tre veckor och upplever scouting i Japan, ser hur dem har det, får åka på olika besök för att få se lite av Japan. Det ska bli så sjukt grymt och är taggad till 1000! Eftersom jag fyllt 18 när jag åker dit så kan inte jag åka som deltagare, vilket inte gör något egentligen. För jag kommer istället vara IST. Det är typ.. bla aktivititets ledare, göra mat och liksom hjälpa till med allt som behövs. 
 
Jag har därför börjat samla pengar så att jag kan åka i Juli 2015 till Japan, hithills har jag inte fått några stora summor pengar men det är ändå en början, vilket är sjukt skönt. En början. Jag försöker ju göra allt för att få ihop alla pengar! Och jag har inte anmält mig ännu för att jag vill veta att jag har pengar, men pengar kommer jag kunna fixa förmodligen. Och det är så sjukt att jag förmodligen ska till Japan nästa år, är typ i chock. För bara några veckor sedan hade jag inget planerat nästa sommar, nu har jag ju en resa som kommer vara oförglömlig. Hallå. Jag ska till Japan, fatta vad coolt! Jag har aldrig varit längre bort än Europa så det här ska bli intressant, flygrädd är jag också.. 
 
Ser ni alla människor?! - Bild tagen från Google
 
Alltså detta är så fett! - Bild tagen från Google
 
År 2011 var World Scout Jamboree här i Sverige, i Skåne närmare bestämt. Jag var inte med på det lägret dels för att jag inte ville vara "själv" alltså att jag inte kände någon och dels så hade jag inte råd. Javisst, att åka till Japan är svindyrt. Men nu kan jag sommarjobba för att få upp alla pengar som behövs, år 2011 kunde jag inte det för att jag var för liten. Så ja, men det kommer vara sjukt värt det då det bara kommer att hända en gång i mitt liv! 
 
Ni som fortfarande läser, vill ni att jag fortfarande bloggar om lite mer "seriösa" grejer eller bara typ rent allmänt. Och vill ni att jag ska blogga överhuvetaget?