Svar på tal!

Hej!
 
Tänkte svara på en komentar jag fick ( den den personen är anonym och vet inte om den kan se om jag svarat, så svarar här istället!)
 
Det här var då mitt inlägg ↑
 
 
Svar: Det är inte någon enskild person som det handlar om hela tiden, nej absolut. Men det finns några personer som "hjälper" till så att jag hamnar i svackan igen, några som får mig att må sämre helt enkelt. Men sen är det också pga. mig själv, jag har dåligt självförtroende och lyckas alltid vända något posetivt till något negativt. 
Sen mår jag väldigt dåligt pga. vissa saker som hänt tidigare, och som händer nu. Hoppas du fick svar på frågan, så bra som möjligt iaf :) 

Bränna papper

Hej!
 
Alltså denna jävla tonår.
 
Hatar att jag kan vara jätteglad och en sekud efter var sur som en citron eller sjukt ledsen. Allt bara vänder på några sekunder. Att det är så jäkla svårt.
 
Hej, vi börjar om. Jag har hamnat i en svacka igen, och kommer inte upp ( som vanligt då.) 
 
Vet inte riktigt om vad jag ska skriva om. Pratade med en kompis förut om att när allt blir för jobbigt kan jag skriva upp det på ett papper eller datorn. Och bara skriva av alla mina känslor just då. Hithills har det väl inget funkat sådär superbra, men de grejer jag skrivt om har inte vart något man kan ändra på helt plötsligt, eller vet om det funkar precis när man skrivit det. Men jag lär se om det funkar eller inte. 
 
Sen om jag skriver för hand kan jag även bränna upp papprerna, men jag skriver på daton för tillfället, dock har jag nog tänkt skriva ut dom och bränna dom. Liksom bränna mina dåliga känslor. Ungefär så. 
 
Ska försöka skriva så mycket som det går när jag mår dåligt, men bara för att skriva av mig, för det känns bättre då ..
 
Hoppas ni hade en bra jul btw! 
 

..

 
 
Att två nyckelben kan betyda så mycket för ens utseende. 

Macbook skal

Hej!
 
Juste, glömde visa vilket jag valde till min macbook som skin.
 
Jag har ingen bild på när den sitter på datorn nu, för att jag orkar inte ladda upp någon bild :) 
 
Men det blev den här! 

Att vara någons förebild.

Hej!
 
I veckan pratade jag med en kompis, vi pratade och så sa hon att jag var hennes förebild, jag blev verkligen jättechokad. 
 
Jag är ju ledare för yngre scouter, och sen har jag även en kusin på 6 år som jag vet att jag är förebilder för. För jag är mycket äldre än dom, gör bra saker hjälper dom och leker med dom. För jag märker att dom ser upp till mig, och det är gärna mig dom frågar om dom behöver hjälp. Och jag uppskattar det jättemycket,vill kunna vara förebild för någon. Och att vara det till så många yngre är fantastiskt. 
 
Men sen för några dagar sedan så pratade jag med en kompis. Och som jag sa blev jag väldigt chockad över att jag var en förebild för henne med. (Hon är två år yngre än vad jag är.) Och vi har pratat ganska mycket nu dom senaste dagarna om typ allting (tänker inte gå in mer på det, för det är privat.) Men när hon sa det, oj. Alltså jag blev verkligen jätterörd, och är fortfarande rörd. För enligt mig kan jag aldrig se mig som en förebild för någon. För  jag gör så mycket fel, hela tiden. Och jag gör fortfarande fel hela tiden. Det känns som om jag inte gör rätt någon gång. Jag gör fel saker, säger fel, har fel attityd. Ja, ni fattar hoppas jag? 
 
Alltså det är en sån sjuk känsla när vissa fortfarande vill ha mig som förebild,även ifall jag gör fel hela tiden. Men somsagt, jag har väldigt svårt att tro att någon vill ha mig som förebild. 
 
 
 
Alltså.. Ja.. Tack ♥
 

Tack på förhand!

Hej!
 
Jag skrev ett inlägg på bloggen för en stund sen. Inget som ska komma upp på bloggen. Jag ville bara skriva av mig, jag behövde det. Sen vet jag inte riktigt vilka som läser min blogg, och jag vill inte att alla som läser min blogg,men som inte vet vad jag gjort eller inte gjort ska få läsa det jag har skrivit. Det är för personligt, helt enkelt. 
 
Hoppas ni förstår och har resepekt för det, Tack! 
 
'
Bildbrist bla. 

Tävla om vinn hos Keela

Hej!
 
Nu är jag med och tävlar i (www.keela.se) kalendertävling. Där kan man vinna en ryggsäck, om jag vill vinna en ryggsäck för att jag skulle verkligen behöva det. Min håller på och packa ihop helt och hållet, jag hade lite för mycket skolgrejer i en väska innebar en trasig ryggsäck ( allt ramlade ur ryggsäcken och dragkjedjan sprack. Roligt!)
 
Aja, vill ni också försöka vinna, gå in på länken och leta upp tävlingen. 
 
Lycka till! 

Kamerarädsla

Hej!
 
Nu tänkte jag ta upp något jag har fått problem med nu senaste veckorna. 
Jag har alltid haft svårt att stå framför kameran, för jag blir så otroligt osäker när jag ska stå där framför och le. 
Jag har en farfar som har fotat mig och min syskon sen jag föddes. Har alltså över 2000 bilder på mig, bara mig. Från varje månad från den 23 mars 1997 till november 2013 (han har inte fotat för december än). Och även han har haft svårt att få mig att stå framför kameran. 
 
Ibland har jag mina "bra/bättre" dagar då jag kan tycka att det är helt okej att stå framför kameran, men för de mesta så får farfar ta sin bild sen står jag helst inte framför om jag inte måste. 
 
Och jag kan tycka det är ett jättetråkigt sida av mig. För när man ser tillbaks på gamla bilder, om man har bilder med kompisar som man tagit, kan man tycka att bilden/motivet ser jätteroligt/gulligt ut. Men grejen är den att jag har inte alls många såna bilder. Kanske några från balen/skolavslutningen som jag har tagit med mina kompisar ( på mig själv också då). Och det är för att jag tycker det är så extremt jobbigt att stå framför kameran, vet inte varför det har bara blivit så. Och nu under dom senaste veckorna/månaderna har mitt självförtroende varit på noll (och är fortfarande) har en kamera som är riktad mot mig blivit som en "fiende". Jag vänder mig om varje gång någon tar upp en kamera, eller om mina kompisar vill ta bilder. Jag går undan,vänder mig om och gör allt för att inte komma med på bilden. 
 
Och jag förstår att ni tycker det är roligt när jag bara vänder mig, alltså att ni vill ta flera bilder tills ni har en bild på mig. Och ni får fortsätta göra så om ni känner före, men det är svårt. För just när det gäller kameran så är jag snabb. 
 
Och nu när ni har läst såhärlångt kan ni ju fortsätta, right? 

Oavsett om ni tar en bild och säger "åh vad fin den blev" så har jag extremt svårt att hålla med. För jag blir verkligen inte bra på bild. Aldrig blir jag det. Och det är så irriterande! För när mina kompisar tar bilder blir dom hur bra som helst och allt såntdära. Men jag har fan inte den förmågan,sorry guys ( och det är därför jag är lite pain.in.the.ass när ni vill ta kort tillsammans med mig/på mig. ) Jag tycker att jag är ful på varenda bild. Säg vad ni vill, men jag har svårt att ta in bra saker.
 
Här har vi en bild från Bandy Baj Najt med scouterna. Där sprang (gick..) Daniel Ahlberg runt och fotade,fotade även denna bild. Bilder är bra, hur bra som helst. Men motivet (alltså jag) gillar jag inte. Eftersom det just handlar om mig. Här har ni mig, när jag är smått "irriterad" för att jag inte gillar oh vara med på bild. That's why dom sura ögonen på bilden. 
 
Och är man inte bra framför kameran finns det ju en baksida av kameran. 
 
 
 

Vinn leggins hos Epicfaiil.se

Hej!
 
Just nu är jag med och tävlar om leggins från www.epicfaiil.se
 
Var med ni och tävla ni också, finns typ asmånga sorter, vilket gillas stort!
 
 

Beslutsångest!

Hej!
 
Har sån beslutsånggest. Jag vann på www.viras.se (TACK) ett presentkort på caseapp på 300kr. Och nu har jag sån beslutsångest till vilken jag ska välja. Så jag vet att några läser min blogg, skulle ni kunna hjälpa mig så ser jag vilken som är eran favorit? Har väldigt svårt att välja bild liksom
 
 
1.
 
2.
 
3.
 
4.
 
5.
 
 
6.
 
7.
 
8.
 
9.
(hur ser jag ut.. haha )
 
10.
 
Ja, jag tror det var alla. Skulle vara jättesnällt om ni skrev vilken/vilka.Att kommentera tar inte så långt tid! :)

Ni!

 
 
 
 
 
Den människan och alla andra som orkar bry sig om mig. Kärlek till er!  ♥

Bandy baj najt

Hej!
 
Nu ska jag inte skriva nå djupt inlägg,eller något sånt. Tänkte bara skriva vad jag gjorde igår (även fall det är typ några styckna som går in på bloggen så är det skönt att skriva av sig)
 
Men igår på scouterna var vi med på ett arr som heter bandy baj najt (spela innbandy hela natten) . Fick skjuss av min ledare så det var inte så jobbigt att ta sig dit. Vi kom dit och anmälde oss osv, sen så bytte vi om (vi skulle ha disneykläder) så jag var lejonet i lejonkungen. Dräkten var bra tills en början.. Tills byxorna började ras ner. Nice! 
 
Vi spelade totalt sju matcher, sex av dom var bara för att se vilka som skulle gå till semifinal. Och förvånat, så gick vi till semifinal. 
 
Jag kan inte säga att jag är bäst på innebandy, men jag tyckte inte heller jag var sämst. Lyckades göra ett mål och rädda flera mål många gånger, dock är jag bollrädd, rädd när folk springer mot mig och när alla spelar som om det är på liv och död och skjuter bollen.. mot mig. Ja,det är ju bra att vara allt detdär liksom. 
 
Det skulle vara 2killar och 2tjejer på plan hela tiden. Från killarnas håll hade vi fem killar och två tjejer, så jag och en till tjej var tvungen att spela hela tiden. Det var jobbigt, speciellt när vi spelade två/tre matcher efter varann. Varje match var 15 minuter, så räknade ut att jag spelat 105minuter på ungefär 4-5 timmar. Nice 
 
Nu har jag ont i ryggen (ty skriker varje gång jag rör mig), händerna, låren, sen så har jag lyckats riva mig själv (bra emma!) och fått två bollmärken. Kom hem fyra inatt, ihopp om att sova länga. Sova länge- nej vaknade vid halv åtta av min pappa och brorsa. 
 
Det här var en riktig rolig kväll, trots att jag knappt kan röra mig idag. 
 
 "Oh sooo sexy" Fast nej. så såg iaf jag ut igår, jävligt jobbig dräkt!