Hur mycket uppmärksamhet tar datorn?

Nemen Hej!
 
Idag är fredag vilket betyder helg. Att en data kan ta så mycket uppmärksamhet är roligt. Idag i skolan har princip alla suttit vid datorn,lyssnat på musik,kollat på film och andra grejer. 
 
Och jag är absolut inget undantag,så ska inte säga så mycket. Men idag började jag 10.20 eftersom vi inte hade någon bildlektion. På morgonen bakade jag scones (hur orkade jag?) och sen åkte jag till skolan. Slutade två idag och sen åkte jag hem till mamma och duschade, och nu väntar jag på att klockan ska bli fem så att jag kan åka till farmor och farfar.
 
Blir nog ingen vidare uppdatering i helgen då jag är borta. Men besökarna ökar och det är jätteroligt! 
 
Ska försöka bli bättre på att ta bilder, lägga upp och såntdär. Även göra bättre inlägg och kanske börja videoblogga inom en snar framtid. 
 
Såna här bilder får duga sålänge jag inte har några "riktiga" bilder. 
 

Vår mentor!

Nemen Hejsam!
 
Idag skulle vi vart i rudan,där det regnade ganska mycket. Vi kommer precis dit och skulle börja måla mustacher på varandra,men då frågar vår mentor om vi ville vara där i regnet. Klart vi inte ville,så hon sa att vi fick gå tillbaka till skolan och ta det lugnt. 
När vi kommer till skolan får vi gratis varmdryck,av våran mentor. HUR GULLIG?! 
Sen skulle vi haft bild, men eftersom vi fick datorerna igår så fick vi hålla på och fixa med datorerna istället. 
Sen hade vi digitalt skapande då vi insallerade massa pogram vi behövde. 
 
Det har vart hur skön dag som helst, och imorgon börjar vi 10.20 istället för 08.00 eftersom vi ritade och de idag istället. 
 
 

Macbook PRO

Hej! Det har varit ett uppehåll några dagar då jag inte orkat blogga från telefonen. Men nu har jag äntligen fått min älskade Macbook pro.
Men Felicia ska försöla fixa en design till mig så att bloggen ser lite finare ut osv. Men nu kan jag lägga upp bättre bilder osv. 
 
Det här blev ett väldigt rörligt inlägg men snart kommer det bättre bilder och inlägg.
 
 

Sep. 17, 2013

Hej! Idag försov jag mig och fick springa som en idiot till bussen - men jag hann. Dock utan någon frukost..

Men nu är jag i skolan,och har världens längsta mattelektion. Sen har vi svenska och formgivning tror jag. Inte helt säker.

Men jag skriver bara lite inlägg nu för att komma igång,ha lite inlägg när jag börjar blogga "på riktigt"

Men på onsdag(kväll)/tordag när vi får datorerna kommer jag börja blogga bättre.




Dagens outfit- 16/9'13

Såhär ser min outfit ut. Enkel och bra!


Långärmad- Ullared/Gekås
Jeans- Lindex






Så ser jag ut idag!

Dagens planer

Idag är det då skola som står på schemat. Ska snart gå och duscha då det är skolfoto idag,vet inte om jag länktar,för jag blir oftast ful på bild. Så vi får väl se hur det går.
 
Har även legat vaken i cirka två timmar då jag vaknade av att det öste ner,härligt! 
 
Efter skolan och skolfotot idag ska jag vara med Bella,vi ska väl gå runt lite i centrum,fika och prata! Efter det drar jag till scouterna där vi bara typ ska ha allmämt trevligt! 
 

Sep. 14, 2013

Idag har jag då hjälp min brorsa på hans kalas. Det var faktiskt riktigt roligt då jag fick fixa ballongerna,serpentiner osv.

Efter som dom var 8 tioåringa killar,är dom ganska energifulla,och typ speedade. Så dem lät rätt så mycket och sprang runt. Hur som helst så skulle jag då vara lekledare,vilket var roligt att se hur dem kämpade.

Dem hade en femkamp,bla. dragkamp,"springa runt en pinne fem gånger för att sedan ta upp ett äpple hur en skål med vatten" osv. Sen lekte dem lite annat också.

Efter kalaset åkte jag till Tiffany,var med henne på ungdomens eller vad det nu heter och nu sitter vi hemma hos henne och kollar på hennes Macbook Air (SNART FÅR VI VÅRA DATORER!)


Dagens planer

Nu ligger jag och kollar på reprisen på fångarna på fortet. Senare ska jag städa mitt rum,för att sedan åka till pappa och fixa min brors kalas,ett kalas för 9 tioåringar. Gud så roligt.. Nemen det ska väl bli trevligt,och efter kalaset har jag inget planerat.


Min blogg-

Så för att min blogg ska bli rolig att läsa hade jag tänkt göra lite kategorier som ni kanske gillar. Och vad ungefär som ska vara med i min blogg. Vad jag tycker osv. 
 
Vad för kategorier?
 
  • Allmänt
  • Dagens bild (från tex. weheratit,instagram osv)
  • Dagens outfit
  • Videoinlägg
  • Bilder
  • När jag fått lite läsare osv- Svar
  • Nytt i garderoben/rummet

Det är ungefär vad jag har tänkt ut nu. Sen lär det säkert komma mera kategorier. Men det tar vi då.
 
Sen har vi även vad jag kommer att skriva om osv. 
 
Vad ska jag då skriva om i bloggen?
 

  • Min vardag. Vad jag gör i skolan,helgerna och sånt.
  • Bilder. Bilder kommer vara en stor del i bloggandet.
  • Tipsar om saker (affärer, kläder,mat osv..)
  • Göra videobloggar lite då och då. Har dock inte bestämt mig om jag ska andvända VideoFyMe eller Youtube. Det återstår att se.
  • Om det är något jag köper så ska jag försöka visa det. Säga vad det kostar osv. 


Vad är viktigt då?
 

  • Snygg design (ska försöka fixa så gott det går!)
  • Mycket bilder. Bilder blir alltid mycket roligare än bara text.
  • Att jag svarar på frågor ni ställer.


Ja,det var väl ungefär det jag hade att erbjuda. 
En oldie på mig.
 
 
 

Vem är jag?

Hej! 
 
Så nu är ännu en blogg startad. Jag vet inte hur många jag haft,och hur många olika namn på bloggarna. Men kan presentera mig i detta inlägg då jag inte har något bättre för mig denna kväll.
 
Jag heter då Emma Österberg, är 16år och har precis börjat gymnasiet. Vilket är ganska stort för mig. 
Jag går Bild&Formgivning på Fredrika,vilket ligger i Haninge/Handen. På fritiden lägger jag min energi på att vara med kompisar, vara på scouterna. Sen har jag även börjat hjälpa mindre scouter som är mellan 8-12år. Vilket är sjukt härligt. För dem är så energifulla och så mysiga att krama. När jag inte är med kompisar eller är på scouterna spenderar jag mer än gärna mina dagar med min kille- Calle. Som för inte så länge sen flyttat ner till stockholm. 
 
Är det något mer ni vill veta om mig?
 
Okej, kanske min familj? 
Jag har i alla fall en mamma som heter Maria, en pappa som heter Göran, en lilla syster som heter Sandra och en lillebrorsa som heter Mattias. Har även en katt som heter Cilla och en hamster som heter Tjockis. 
 
Så vi kör en härlig egobild.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.